середа, 30 жовтня 2013 р.

Урок 7-8

Ура!!! Сьогодні ми завершуємо роботу над нашим дослідженням "Основні правила поведінки в житті учнів". Багато чого дізналися... Знаємо декілька правил спілкування в школі,  повторюємо, робимо висновки і закликаємо інших учнів, а саме:
1. Під час розмови з учителями і однокласниками намагайтеся бути ввічливими. 2. Поважайте співрозмовника, будьте уважними, доброзичливими. 
3. Уважно слухайте того, з ким говорите, не перебивайте його без вибачення. 
4. Спілкуючись з іншими намагайтеся не виявляти свого поганого настрою. 
5. Не розмовляйте без потреби голосно, не вживайте грубих слів. 
6. Під час розмови не викрикуйте, не розмахуйте руками.
Було б дуже добре, якби всі учні дотримувалися основних правил спілкування не тільки у школі, а і вдома, на вулиці, вчили цих правил своїх друзів з інших шкіл.
Цей проет допоміг нам більше дізнатися про основні правила спілкування: бути ввічливими, привітними і доброзичливими, уважно, не перебиваючи, слухати співрозмовника, заохочувати його висловити свою думку, зацікавлено й доброзичливо вислуховувати її, уміти висловити незгоду з позицією співрозмовника так, щоб не образити його, не розмовляти без потреби голосно, не вживати грубих слів, говорити про те, що цікаво адресатові мовлення, навчилися визначати тему, основну думку висловлювання.

 Дякуємо нашому учителю за цікавий проект!!! 

1 коментар:

  1. Gambling - DrMCD
    It is very likely that a gambler in the area has also played on casino games. The gambling 광명 출장마사지 industry is extremely competitive 부천 출장마사지 in the What does gambling mean?How does 인천광역 출장샵 gambling 보령 출장안마 work? 춘천 출장마사지

    ВідповістиВидалити